As far as I'm concerned,
being any gender is a drag.


Patti Smith
 
  GenderTraining
 
Gender Trainingen - Voor Wie?

We hebben een model ontwikkeld dat de basis vormt voor onze Gender Trainingen. Iedere training blijft altijd maatwerk en wordt afgestemd op zowel de specifieke omstandigheden en behoeften van de opdrachtgever als op het doel van de training.

Communicatie, Sollicitatiegesprekken, (internationaal) Onderhandelen, Feedback, Beoordelings- en Functioneringsgesprekken, Sales, Leiderschap, Coaching, Persoonlijke Effectiviteit, Delegeren, Samenwerken, Teambuilding, Slecht nieuwsgesprekken, Verzuimmanagement, etc.

Bedrijven, instellingen en (non-profit) organisaties. Is je bedrijf, afdeling of organisatie gespecialiseerd in aannamebeleid (Werving & Selectie, HRM), houd je je bezig met emancipatie (bv Ministeries of opleidingsinstituten), publiceer je over aanverwante zaken (journalistiek), of wil je simpelweg het maximale halen uit medewerkers, organisatie of jezelf?

Herkennen, benoemen, overstijgen en eventueel zelfs benutten van gender. Het is een training in gender-sensitiviteit, die verborgen aannames en rol-patronen blootlegt en de werking laat zien van gender in persoonlijke en zakelijke omgang.

Ontdek ook hoe GenderTrainingmv het verschil kan maken!
switch to english version
Home  |  Sitemap  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2010-2019